Art i narració oral, a les tardes de juliol de l'Espai Sendak

L'agenda d'activitats infantils suma per a les properes setmanes una nova proposta de la mà d'El Culturista: tallers de fotografia, dibuix, il·lustració i narració de contes a càrrec de diferents artistes

Cultura

'En la noche oscura', de Bruno Munari, pel taller de contes
'En la noche oscura', de Bruno Munari, pel taller de contes | Cedida

Omplir de propostes culturals les tardes de juliol amb tallers menys convencionals, amb les arts plàstiques o la narració oral com a fil conductor. Aquesta és la idea que llança ara l'Espai Culturista Sendak per a les propers setmanes, seguint la seva intenció de convertir-se en un nou focus d'ampliació cultural per a les famílies de la ciutat des que van aixecar la persiana el passat mes de març a Grassot 42. Aquests tallers es divideixen en quatre temàtiques.

Els dilluns són per a la fotografia. Conduïdes per la fotògrafa Irena Visa, aquestes sessions s'adrecen a nens i nenes a partir de 7 anys, treballant a cada una conceptes diferents. "Es poden fer sessions individuals o venir tot el mes", explica Laia Falcón, responsable de l'espai. Pels dimarts hi ha programat el taller de dibuix amb Clara-Tanit Arqué. "Ens venia de gust treballar tècniques bàsiques i fugir una mica de la moda més de creació o dibuix espontani, i explicar als infants com es dibuixar al natural o amb carbonet", afegeix Falcón. La mateixa artista serà l'encarregada dels tallers 'La plàstica dels llibres' els dimecres, on es treballarà el pop-up o l'esprai. I per últim, els dijous 8 i 22 de juliol, tardes de conte amb Laura Bernis, que narrarà Raspall, de Pere Calders i Carme Solé Vendrell, i 'En la noche oscura', de Bruno Munari.