La Matagalls adjudica places amb 2.700 inscripcions

1.500 atletes participaran a la travessa del Club Excursionista, que se centra en la logística de l'avituallament individualitzat per les normes sanitàries per la pandèmia

Esports

Així serà la samarreta oficial de la Matagalls-Montserrat 2021
Així serà la samarreta oficial de la Matagalls-Montserrat 2021 | Cedida

La comissió del Club Excursionista de Gràcia (CEG) encarregada de l'organització de la travessa Matagalls-Montserrat se centra aquests dies en perfilar un dels aspectes logístics més laboriós: l'avituallament. Els punts distribuïts en el recorregut d'aquesta cursa de muntanya de 83,4 quilòmetres hauran de respectar les mesures sanitàries per la pandèmia. A diferència de les edicions passades, en què es repartien gots amb brou i tè, aquesta vegada seran individualitzats.

"Al club es respira optimisme, perquè anem recuperant la normalitat", explica Montse Freixas, directora de la comissió de la Matagalls-Montserrat. La travessa 2021, després de la suspensió de l'any passat, comptarà amb 1.500 participants, la meitat que la darrera edició del 2019. Dilluns passat es va fer el sorteig per adjudicar les places entre les 2.700 inscripcions rebudes. La cursa de resistència compta també amb samarreta oficial, que recull una proposta de l'any passat.