En marxa el canvi de gespa al camp de futbol de l'Àliga

Surten a licitació les obres per substituir l'enllumenat del Nou Sardenya, que segons el calendari previst s'executaran un cop l'Europa comenci la lliga a Segona RFEF

Esports

El camp municipal de futbol de l'Àliga, sense gespa, aquest dimarts
El camp municipal de futbol de l'Àliga, sense gespa, aquest dimarts | À.G.P.

El camp municipal de futbol de l'Àliga, situat a la plaça Alfonso Comín, ha viscut aquesta setmana una imatge insòlita: el terreny de joc sense gespa. Operaris han començat els treballs per canviar la gespa artificial d'aquest equipament, que ha de tenir nova entitat gestora a l'agost (vegeu núm. 846). La posada en marxa de l'operació per substituir el terreny de joc de l'Àliga, que durarà tres mesos i té un pressupost de 347.796 euros, ha arribat al mateix temps que la sortida a licitació de les obres de millora i estalvi energètic de les instal·lacions d'enllumenat del Nou Sardenya.

Després de l'actuació parcial a la gespa a finals del maig passat, centrada en les àrees i  la zona perimetral, està previst que aquesta intervenció per canviar els llums del camp de l'Europa s'adjudiqui a partir del 26 de juliol. El pressupost de licitació de les obres puja als 332.886 euros i la durada s'ha fixat en dos mesos i 24 dies, de manera que ja haurà començat la lliga de Segona RFEF.