El festival Fontana by Night, presencial

La vuitena edició de la trobada de cultura dispersa i oci alternatiu torna al centre gracienc aquest dissabte

Cultura

Cartell de la vuitena edició del festival impulsat per la Fontana i el CJB
Cartell de la vuitena edició del festival impulsat per la Fontana i el CJB | Cedida

El festival la Fontana by Night celebra vuitena edició aquest dissabte 10 de juliol i ho farà recuperant la presencialitat, després d'un any duent a terme activitats virtuals. La trobada de cultura dispersa i oci alternatiu del CJB i l'ESpai Jove la Fontana comptarà enguany amb ALC Stronghold, EINA – Esperit intercultural, El Dado Dorado i Shirokuro. 

Des de les 16.30h de la tarda fins les 22h de la nit l'equipament gracienc acollirà diferents jocs de rol, de taula, tornejos i música en directe. L’Espai d’Univers Alternatiu és un espai de trobada per a diferents entitats juvenils de cultura dispersa i oci alternatiu de la ciutat que volen tirar endavant projectes de la mà del Consell de Joventut. 

El cartell d'activitats es desplegarà per les diferents zones de l'espai, oferint els videojocs en pantalla de cinema a càrrec de Shirokuro a la planta baixa; el karaoke a càrrec de l'Associació Eina i el concert de Black Memories tindran lloc a la tarda a partir de les 5 de la tarda. Per als jocs de rol hi ha els enllaços d'inscripcions disponibles. 

Durant la setmana, l'espai jove també ha ofert altres activitats d'estiu, com ara un taller de manualitats per fer un porta-entrepans reutilitzable mentre es debat sobre diversitat corporal, autoestima i gordofòbia, o un altre de sexualitat. A més hi ha previst un taller de reparació de bicicletes adreçat a joves d'entre 12 i 20 anys la tarda del 15 de juliol. Totes les activitats requereixen inscripció prèvia a través d'un formulari disponible a la web de la Fontana.