Villa Ysabel, el casalot del carrer Maurici Serrahima, ja es reforma com a habitatge de luxe

La promoció contempla un apartament de 400 metres als baixos amb piscina i sauna i pisos dúplex l'activació de l'àrea verda d'aparcament exclusiva per a veïns de cara a l'últim trimestre de 2021

Societat

L'edifici de Villa Ysabel, a Maurici Serrahima amb Pérez Galdós
L'edifici de Villa Ysabel, a Maurici Serrahima amb Pérez Galdós | À.G.P.

Primer va ser Can Dimoni al carrer Josep Torres 20 -amb un polèmic desallotjament previ per part de Desokupa-, després la transformació en lofts de la fàbrica de pneumàtics del carrer Rabassa i ara la posada en marxa de la reforma de Villa Ysabel, el gran casalot del carrer Maurici Serrahima amb Pérez Galdós, entre Gran de Gràcia i Torrent de l'Olla, a tocar de Lesseps. Tot és obra del mateix fons immobiliari, Norvet, que també ha operat en els últims anys al carrer Jaén, en el sentit d'incrementar l'oferta de pisos de luxe al nucli històric de la Vila. 

Villa Ysabel, el casalot familiar d'estil neoclàssic amb la data del 1900 a la seva façana, llueix des d'aquesta setmana una bastida tapada per una gran lona, símbol de l'inici dels treballs de transformació ja anunciats el febrer de 2019 per portaveus del fons. "Seran cinc pisos a més d'un milió d'euros cadascun", van apuntar aleshores. El casalot original es va començar a aixecar a finals del segle XIX en aquesta zona propera a la urbanització de l'entorn de finques com la Fontana o quan Antoni Gaudí ja havia enllestit el seu primer encàrrec amb Casa Vicens i ara es promociona remarcant l'autoria de Xavier Guitart, que també ha treballat en peces patrimoni de la UNESCO. 

El detall del portafoli promocional, a banda de subratllar la ubicació del casalot en un mapa on hi destaquen restaurants amb estrelles Michelin però també l'estadi de l'Europa, els cines Verdi o el mercat de l'Abaceria, fa destacar l'apartament de planta baixa, de més de 400 metres quadrats, amb un jardí i una piscina i sauna interior. Per als pisos superiors encara es parla de dues opcions: una amb un únic àtic i l'altra amb les opcions de duplex repartits en dues plantes.

Lesseps: els pisos de luxe de Carles Ferrater no arrenquen i nova iniciativa amb pics de 860.000

La promoció singular d'edifici de luxe del carrer Maignon amb Mare de Déu del Coll, signada per Carles Ferrater, ha superat els dos anys sense més moviments al solar que un assentament. A quatre passes, també en l'àmbit Lesseps, una nova promoció a República Argentina 8, s'anuncia amb preus entre 400.000 i 860.000 euros.