L'Hoquei Claret, pendent de fitxar entrenador nou per al sènior masculí

El primer equip incorpora tres jugadors de Segona Catalana i fixa l'ascens de Tercera com a objectiu per la nova temporada

Esports

El primer equip de l'Hoquei Claret aspira a l'ascens a Segona Catalana
El primer equip de l'Hoquei Claret aspira a l'ascens a Segona Catalana | Cedida

Pendent de tancar la incorporació d'un entrenador nou després de la marxa del tècnic Jaime Zúñiga (vegeu núm. 848), el primer equip masculí del Club Hoquei Claret continua amb la configuració de la plantilla de cara a la nova temporada, que serà la tercera a Tercera Catalana. El conjunt es fixa l'ascens a Segona Catalana com a objectiu i per això ha incorporat tres jugadors amb experiència en aquesta categoria superior. Es tracta d'Arnau Font i Bernat Sort, procedents de la secció d'hoquei patins del Barcino, que s'acaba de dissoldre al final de la temporada, i Luca, de l'Hoquei Molins de Rei. També ha confirmat les baixes d'Hèctor Tomàs i Oriol Cos, i està previst prescindir d'un altre jugador. A més, una plaça a la plantilla del primer equip es reserva per a un jugador júnior o juvenil, per donar així la llista per tancada.

El Claret vol deixar enrere la temporada, amb una segona fase de lliga amb enfrontaments a partit únic i sense ascensos ni descensos. "Aquest any ha estat molt estrany", afirma el capità del sènior masculí i coordinador dels equips base, Bruno Moliner. El jugador admet que amb aquests canvis a meitat de curs "l'equip es va desmotivar". Pel que fa als equips base, la preparació es concentra aquests dies en els anomenats entrenaments d'estiu, que són sessions voluntàries per tots els conjunts tret els infantils. La pretemporada arrencarà la darrera setmana d'agost.