Villa Ysabel: adéu a Norvet i reforma familiar

"No hi haurà ni piscina ni jacuzzi sinó pisos molt normals", diu la família, que explica els atacs patits per okupes

Societat

Lona i xarxa a la façana de Villa Ysabel, al carrer Maurici Serrahima
Lona i xarxa a la façana de Villa Ysabel, al carrer Maurici Serrahima | À.G.P.

El casalot del carrer Maurici Serrahima Villa Ysabel, que acaba d'engegar reformes, no acollirà pisos de luxe finalment després que l'acord de la família propietària amb el fons immobiliari Norvet s'hagi trencat i la família hagi hagut d'assumir la reforma d'un edifici catalogat en solitari amb el recurs de vendre una part de la finca. Així ho han apuntat fonts de la propietat a aquest setmanari, malgrat que el projecte de Norvet encara es promociona amb tota mena de detalls. "No hi haurà ni piscina ni jacuzzi sinó pisos molt normals; Norvet ens ha deixat tirats", explica la mateixa font. 

Villa Ysabel, entre el carrer Gran i Torrent de l'Olla a tocar de Lesseps, va néixer com a casa d'estiueig d'una família de la Barceloneta i la propietat no ha canviat en més d'un segle. Ara fa tres anys, però, la família va voler vendre i el fons Norvet, responsable d'altres grans reformes a Gràcia com la de Can Dimoni al carrer Josep Torres, va dir el sí a l'operació de partir la propietat en quatre pisos que promocionaven al preu d'un milió euros. "Ens van fer pintades, ens van tirar ous i ens van okupar quan es van assabentar de l'acord amb Norvet", explica la família. 

Ara la reforma s'està fent sota les exigències de Patrimoni i la propietat subratlla que "no hi volem deixar de viure", però que no han tingut més remei que "vendre una part per poder pagar la reforma que se'ns demana".