L'escola Pau Casals, elegida al pressupost participatiu, comença a arranjar el nou pati

El Consorci assumeix la despesa de la primera fase de les obres

Societat

Les obres al pati de l'escola Pau Casals, amb els edificis del carrer Legalitat al fons
Les obres al pati de l'escola Pau Casals, amb els edificis del carrer Legalitat al fons | Cedida

El projecte de nou pati de l'escola Pau Casals, en un redisseny més equilibrador per a altres usos no tan esportius i més respectuosos amb la igualtat de gèneres, ha començat a caminar en els últims dies amb l'aixecament de les llambordes de l'entorn de la pista central i seguirà amb l'anomenat gir de l'espai esportiu, de manera que es visualitzi una redistribució de les àrees diverses de jocs i esbarjo. El projecte, que va ser un dels vuit seleccionats en votació popular en els pressupostos participatius, no utilitza en aquesta primera fase d'obres els 450.000 euros previstos en aquesta partida sinó que parteix de l'aportació parcial que en fa el Consorci d'Educació. Les obres completes es calcula que implicaran almenys dos estius.