Festa Major 2021, imatges d'esperança

Els festers han fet, com sempre, el que millor saben fer: demostrar que l'esperit de la celebració, els guarnits, tenen el futur assegurat

Documents

Festa Major 2021, imatges d'esperança
Festa Major 2021, imatges d'esperança | Fotografies: JM Contel i A. Balanzà

La incertesa viscuda les setmanes prèvies a la celebració de la Festa Major d'enguany van posar més tensió sobre un esdeveniment que ja venia de passar un any difícil, com tota la cultura popular, però que no havia deixat de treballar per fer realitat una setmana de festa, treball col·lectiu i participació veïnal. S'ha repetit la fórmula de l'aforament limitat, s'han estrenat dos nous espais, les entitats de cultura popular de Gràcia han tornat al carrer i els festers han fet, com sempre, el que millor saben fer: demostrar que l'esperit de la Festa Major de Gràcia, els guarniments, tenen el futur assegurat.

Fotografies: JM Contel i A. Balanzà

A dalt i a l'esquerra: pilar dels Castellers de la Vila de Gràcia al carrer Llibertat celebrant els seus 150 anys. Jordi Cuixart, abans de fer el pregó al balcó de la plaça de la Vila. I l'Àliga de Gràcia.

Al centre: Lola Capdevila a l'homenatge a Jordi Fàbregas. Escenari de l'espai de Pi i Margall i festes alternatives a plaça Raspall.

A sota: darrers retocs al sostre de Lluís Vives, detall de Joan Blanques de Baix de Tot, veïnes enllestint el guarnit de Fraternitat de Baix, i treballant al carrer els guarniments de  Progrés,  Tordera i plaça Rovira.

Recull audiovisual de la Festa Major 2021 (vídeos: Jordi Margarit)