Microteatre reobre a Virreina amb 'Amazonas'

Després del tancament al maig de la sala de Bailèn, el projecte engega nova etapa amb una peça solidària

Cultura

Cartell de l'espectacle 'Amazonas', aquests dies a Microteatre
Cartell de l'espectacle 'Amazonas', aquests dies a Microteatre | Aleix López

Després de sis anys al carrer Bailèn, Microteatre va abaixar la persiana a finals del passat mes de maig per trasllardar-se a un altre local que els permetís reduir despeses i donar un nou impuls al projecte, molt tocat per la crisi sanitària. Tot i que encara estan en obres, Microteatre BCN ha reprès l'activitat teatral al nou espai, al carrer Or a tocar de la plaça Virreina, amb l'estrena aquest cap de setmana de l'obra Amazonas, una peça solidària que serveix per reprendre el format i donar a conèixer la nova seu. 

La peça ha estat escrita i dirigida per Jofre Ballès i està protagonitzada per Libertad Ribera i Paula Salmerón, que interpreten a dues supervivents que "abans reciclaven i ara maten zombis", com explica el seu cartell promocional. L'obra estarà en cartell durant tres setmanes més amb aforament molt limitat i en horaris diferents (20h, 20.45h, 21.30 i 22.15h). 

Aquesta estrena s'emmarca en el taller Salvem Microteatre, una proposta que inclou el carnet microLOVER, l'entrada per a l'obra i una consumició; el preu és de 12 euros i de 10 la venda anticipada. 

La nova sala ha mantingut la mateixa estructura de la darrera reforma a Bailèn: sales petites per al microteatre i una més gran on ampliar el cartell d'activitats (projeccions i propostes per a públic infantil). Aquestes millores, segons ha confessat la seva directora, Libertada Ribera, es van aplicar després del confinament i s'han aplicat ara perquè incrementen les opcions a l'hora de programar. Més informació a info@microteatrebarcelona.cat.