La Torna reobre el local i les activitats

Un concert de cançó d'autor servirà per fer una jornada de portes obertes a Goya 18, quan fa un any del trasllat

Política

El nou local de l'ateneu històric, al carrer Goya 18
El nou local de l'ateneu històric, al carrer Goya 18 | À.G.P.

Per festes de Nadal van canviar el rètol de Sant Pere Màrtir 37 a Goya 18 però les activitats han anat a mig gas, no es va fer res per Festa Major i no s'havia fet encara una jornada de portes obertes com cal. Ha arribat el dia: aquest 2 d'octubre La Torna, l'ateneu independentista de la Vila, amb 25 anys de reivindicació a les esquenes, reobre el local i l'agenda d'activitats. 

La represa és una convocatòria oberta però també un retrobament d'amics "per fer el vermut i veure el nou local", quan encara és recent el trasllat i quan encara l'últim local s'anuncia als portals immobiliaris. Però l'assemblea del casal, mirant endavant, ha programat un concert de cançó d'autor amb Iker perquè "ha arribat el moment de trencar la nou amb olives i vermut, obrir les orelles amb guitarres i tambors i fer-nos abraçades i petons". "Fa un any vam obrir la Torna al carrer Goya, però fa un any que un bitxo sense porra no ens deixa juntar-nos, i ens juntem sense juntar-nos veritablement", expliquen en la convocatòria. 

La trobada d'aquest dissabte tindrà continuïtat en l'agenda amb la presentació divendres 8 (19.30 hores) del llibre recopilatori d'adhesius de combat Difon la idea. Memòria gràfica de l'Esquerra Independentista 1969-2019 (Pol·len), amb els autors Martí Puig i Pep Garcia.