El Gràcia FS debuta a la lliga amb una aposta jove

Segona temporada consecutiva a la Tercera Estatal de futbol sala de l'equip taronja, que vol assegurar la salvació per aspirar a posicions més altes

Esports

El Gràcia disputa la Tercera Estatal per segon any consecutiu
El Gràcia disputa la Tercera Estatal per segon any consecutiu | Pol Alonso

Aquest dissabte 2 arrenca la segona temporada consecutiva del Gràcia FS a la Tercera Divisió Estatal masculina de futbol sala. El conjunt taronja busca consolidar-se en una categoria molt exigent i assegurar la salvació aviat, per després aspirar a posicions més altes. "Volem fer un pas endavant i jugar-nos alguna cosa més que la permanència", assegura l'entrenador del Gràcia, Albert Higueras. Aquesta aposta passa per un "canvi generacional" amb una plantilla més jove, segons destaca Higueras.

Després de la incorporació al juliol de Ferran Armentero com a segon entrenador i Ferran Capdevila per a la plantilla, arriba Àlex Enano, ex de l'Hospitalet fa dues temporades. Amb catorze efectius disponibles, el Gràcia debutarà contra el Caldes a casa (16.30h). L'octubre tindrà tres duels a casa contra Jesús-Maria (7/10), l'Hospitalet (16/10) i Xarxa Horta (30/10), i un enfrontament a Sabadell contra Grups Arrahona (23/10).