Menys preparació i les lesions marquen la Lliga Iberdrola per a la Salle

Dos equips del club gracienc disputen a Palma la segona jornada de la competició estatal de gimnàstica artística femenina

Esports

La primera jornada de la Lliga Iberdrola es va disputar al juny
La primera jornada de la Lliga Iberdrola es va disputar al juny | Cedida/RFEG

El CE La Salle Gràcia afronta la segona jornada de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina amb l'inconvenient d'una preparació curta i les dues baixes als equips participants per lesió. "No estem tan preparats com altres vegades", lamenta Paco López, responsable de l'entitat. El conjunt A disputarà aquest dissabte 9 (18.20h) la competició estatal al grup 2 de la Primera Divisió, contra Xelska, les Moreres i Egiba, amb l'objectiu de sumar bones puntuacions i assegurar a llarg termini la permanència. A la primera jornada, disputada al juny, la Salle va aconseguir la quarta posició de la classificació. Diumenge 10 (9.30h)serà el torn de l'equip B en aquest campionat que es disputarà al Centre de Tecnificació Esportiva Illes Balears de Palma. Ho farà al grup 1 de la Tercera Divisió, davant Covadonga, l'Hospitalet B, Flip-Flap i Molins de Rei. 

El Gràcia Gimnàstic Club també ha arrencat la temporada, enguany amb més de 400 esportistes. I l'AE Gràcia-UBAE ha participat al Trofeu Gaudí, del Club Rítmica Sabadell, després d'una pretemporada combinant gimnàs i carrer per la preparació física.