Plega Jordi Bea, conseller de C's, per motius laborals

L'únic representant del partit taronja tanca una etapa de tres anys

Política

El conseller de C's, Jordi Bea, a l'extrem esquerre de la taula, al ple
El conseller de C's, Jordi Bea, a l'extrem esquerre de la taula, al ple | A.B.

Ciutadans, amb un únic representant al consell municipal, tornarà a viure canvis -menys tumultuosos- com els que es van registrar en el mandat passat per la petició de dimissió que ha fet per motius laborals Jordi Bea. El conseller i portaveu del grup municipal, en conversa amb aquest setmanari, ha argumentat que el canvi té a veure amb un projecte "incompatible" vinculat al seu sector -màrqueting per a empreses de l'àmbit del bricolatge- que l'obligarà a viatjar sovint.

Bea, que ha estat durant tres anys un dels consellers més actius en temes de Vallcarca, va entrar al consell de Gràcia el març de 2018 en substitució de Luis Calonge arran d'una crisi a nivell local i ha anat assumint responsabilitats internes a Ciutadans fins al punt d'assumir Relacions Institucionals al comitè de Ciutadans a Barcelona.

"Deixo tots els càrrecs", ha apuntat Bea, limitant ara per ara la decisió a qualsevol desvinculació amb el partit a nivell de militància. La setmana passada va ser el seu últim ple a Gràcia.