La piscina de la Creueta s'esberla de nou

Almenys sis de la vintena de pedaços de l'última reforma, posterior als ferits de la reparació mal feta, s'han aixecat

Societat

El gresite novament aixecat, al fons de la piscina-llac de la Creueta
El gresite novament aixecat, al fons de la piscina-llac de la Creueta | A.B.

La piscina-llac del Parc de la Creueta del Coll torna a fer mal efecte: l'alerta d'un veí aquest passat cap de setmana ha confirmat que caldrà tornar a reparar el vas parcialment i que el mètode ràpid de les bandes impermeables que van servir per reobrir l'espai aquest estiu no són una garantia de qualitat.

Almenys sis de la vintena de pedaços que es van fixar en diferents punts del fons de la piscina-llac després de la reparació mal feta de l'estiu del 2020, a banda de la repassada de tot el voral de contacte del fons amb la paret, s'han aixecat  de manera que el gresite no s'aguanta de manera compacta i el perill de patir talls o ferides torna a fer-se molt evident.

Fonts coneixedores del manteniment de l'espai han explicat aquest dilluns que els desperfectes són nous i que la piscina-llac s'ha buidat i omplert almenys una vegada des del final de la temporada de bany aquest setembre. Aquests desperfectes s'han produït tant en els punts de contacte lateral del gresite, que es va instal·lar de manera defectuosa el 2020 i que es va aixecar 15 dies abans de la inauguració (i  reparar a cuita-corrents), com en punts diversos de la piscina-llac que queden molt a la vista pel color blanc de la reparació última en contrast amb el color blau general.

El Districte, després de la despesa de 600.000 euros inicial per una obra mal feta el 2020, va reconèixer 67 del centenar de ferits i BCN Cicle de l'Aigua va assumir les posteriors reparacions, que ara tornen a ser insuficients.