La Pelu aposta per Travessera de Dalt per guanyar clientela

El trasllat a una antiga botiga de souvenirs apunta un canvi d'activitats a l'eix comercial

Societat

El perruquer Jaime Córdoba, en acció al local nou de Travessera de Dalt
El perruquer Jaime Córdoba, en acció al local nou de Travessera de Dalt | À.G.P.

Ubicació diferent però al mateix barri. Després d'abaixar la persiana fa dos mesos als baixos de Verdi 220, la perruqueria La Pelu ha canviat el pendent pronunciat d'aquest tram del carrer pel tràfec de gent en un dels locals de Travessera de Dalt 21, on anteriorment hi havia una botiga de souvenirs. L'establiment conviu ara amb comerços nous que han començat a apuntar un lleuger canvi d'activitats en aquest eix comercial, com una bugaderia, però també amb negocis amb una trajectòria dilatada, com la floristeria Jacaranda, la joiera La Llar d'Argent, la botiga de roba Boobarà o Llagostera Electrodomèstics.

Conviu amb comerços com la floristeria Jacaranda o la joieria La Llar d'Argent

El perruquer Jaime Córdoba regenta el negoci des de fa dotze anys i assegura que va tenir la idea del trasllat abans de la pandèmia. "Ho he fet per poder créixer", admet aquest perruquer, que suma deu anys més en aquest establiment com a assalariat, quan la perruqueria estava situada al número 228 del carrer Verdi. L'aposta per la Travessera de Dalt té a veure amb les dimensions del local nou ("és més ampli i té més possibilitats", apunta Córdoba) i la captació de clientela nova, aprofitant l'afluència de vianants d'aquest tram de l'eix comercial. Amb els anys d'experiència ha mantingut els clients més fidels.

Al local de Verdi 220 ha començat activitat una agència immobiliària. Una localització compartida amb una perruqueria emblemàtica d'aquesta zona del barri de la Salut: la perruqueria Edel i Toñy.