Disputa a Amics de Gràcia entre la junta actual i l'anterior

Dirigents del club de petanca detecten "irregularitats" als comptes i "vetos" per competir, i denuncien la situació al Síndic de Barcelona i el de Greuges

Esports

Les pistes de petanca, amb la caseta d'Amics de Gràcia al fons
Les pistes de petanca, amb la caseta d'Amics de Gràcia al fons | À.G.P.

Una intervenció aquest dijous a l'Audiència Pública ha estat la darrera acció que ha emprès la junta actual del club de petanca Amics de Gràcia, per denunciar la disputa que manté la junta actual amb l'anterior. Segons dirigents de la directiva d'aquesta entitat, amb seu a les pistes i la caseta dels jardins Menéndez i Pelayo, al final del carrer Maignon, s'han detectat "irregularitats" en els comptes per part de la junta precedent i "vetos" als equips femenins per competir en campionats de la Federació Catalana de Petanca.

La tresorera del club, Elsa Cardona, lidera les queixes per aquesta situació, que ha estat denunciada al Síndic de Barcelona, David Bondia, i el de Greuges, Rafael Ribó. "Vam trobar un desquadrament de caixa de 1.800 euros", lamenta Cardona. El setembre passat, la nova junta va fer cessar el president anterior, Angulo Moto, per aquest fet, i va comunicar la decisió al Consell Català de l'Esport i la federació.