La reacció de l’Europa masculí passa per casa

L’equip de David Vilajoana torna sense premi d’Osca, on el femení encadena el setè triomf

per Albert Benet

Esports

L'Europa va atacar la porteria de l'Osca B sense recompensa
L'Europa va atacar la porteria de l'Osca B sense recompensa | Albert Benet

El CD Brea posarà a prova la capacitat de reacció del primer equip masculí de l’Europa aquest diumenge 7 (12h), en un duel que els graciencs necessiten guanyar per a capgirar la dinàmica negativa al Nou Sardenya i sortir del penúltim lloc de la taula. Diumenge passat, el conjunt escapulat va perdre tot i fer mèrits per puntuar contra un Osca B que va aprofitar una errada defensiva d’Àlex Cano per fer l’únic gol del partit. Els visitants van cercar el gol de l’empat però els va mancar encert davant la desesperació de la vintena de seguidors europeistes desplaçats a Grañén.

L’equip femení segueix intractable en la lliga i ja encadena set victòries consecutives. Les escapulades es van endur els tres punts de la a la ciutat esportiva de l’Osca (1-2) gràcies als gols de Chami i Andrea Porta. El proper rival és el Vic Riuprimer REFO, que diumenge 7 visitarà el Nou Sardenya (17h).

A més, el club ha convocat per dijous 18 de novembre (18.30h) al Centre l'assemblea general ordinària, en què s'han de ratificar els comptes 2020-21 i el pressupost 2021-2022, i tot seguit una d'extraordinària. A la segona convocatòria se sotmetrà a votació el canvi als estatuts per incloure-hi la declaració antifeixista, antimasclista, antihomòfoba, antiracista i antibullying.