A l'espera del pavelló de Sardenya

El Districte vol tenir el projecte executiu aquest mandat i fer obres la propera legislatura

Esports

Els terrenys per al pavelló
Els terrenys per al pavelló | À.G.P.

Enllestir aquest mandat el projecte executiu del futur pavelló poliesportiu del carrer Sardenya, als terrenys entre Taxdirt i Travessera. El Districte ha avançat aquesta setmana el calendari  de treball per fer possible una vella reivindicació de les entitats esportives de Gràcia Nova i Camp d'en Grassot, com ara l'Hoquei Claret. L'equipament esportiu, que es construirà entre l'escola de les Aigües i l'institut Teresa Pàmies, ha de donar també sortida a necessitats dels clubs del Baix Guinardó. Els detalls es van presentar dimarts passat durant el Consell de l'Esport. Segons la consellera d'Esports, Mercè Saltor, la redacció del projecte executiu se centra en acabar de "concretar els usos". La propera legislatura s'executarà l'obra, que suposarà arranjar l'espai i aixecar el pavelló. 

Un altre tema estrella de la reunió va ser el model de la propera Festa de l'Esport, que se celebrarà a l'octubre del 2022 i mantindrà moltes de les propostes de l'edició passada, celebrada al juny. 

Durant la sessió també es va presentar el projecte Barcelona Sports Hub, que impulsa l'Institut Barcelona Esports (IBE) per facilitar la inversió d'empreses en noves tecnologies aplicades a l'activitat esportiva. En aquest sentit, Saltor destaca el "bon posicionament" del territori per atreure aquestes inversions cap a entitats esportives de Gràcia.