Protestes a Mas Falcó i Vallpar per l'arribada de l'àrea verda

El Districte es reuneix amb veïns de Castellterçol-Mare de Déu del Coll per anunciar que s'acaba el costum d'aparcar sobre vorera

Societat

L'àrea verda d'aparcament, a la plaça Olèrdola
L'àrea verda d'aparcament, a la plaça Olèrdola | À.G.P.

El sistema d'aparcament d'àrea verda al barri del Coll i parcialment on encara no n'hi havia als Penitents ja és a punt d'entrar en funcionament el pròxim 29 de novembre, i així es completarà el mapa d'aparcament regulat a tot el districte a l'únic espai on encara hi havia llocs de lliure disposició. Però hi ha una rebel·lió en marxa almenys en dos punts de funcionament fins ara quasi comunitari a Mas Falcó (Olèrdola, Palou, Capellades, Montornès) i Vallpar (Maduixer, Jujol, August Font), els veïns dels quals han baixat aquest dimecres al consell de barri de Vallcarca per concloure que, com deia una veïna, "no hi caben tots els cotxes que hi ha", criticar que s'eliminin "43 places de cotxe i se'n posin 55 de moto" o anunciar que han recollit firmes. El Districte manté que el guany de fer fora vehicles foranis amb la regulació segueix sent la clau. 

També a l'eix Castellterçol-Mare de Déu del Coll,  a tocar del Parc de la Creueta, el Districte s'ha reunit aquesta setmana amb veïns i entitats per eliminar el tradicional aparcament sobre vorera.