Els campionats de Catalunya i Espanya tanquen l'any per a les entitats de gimnàstica

El Gràcia Gimnàstic Club organitza pel 22 de gener el Trofeu Internacional Vila de Gràcia d'artística

Esports

L'equip júnior de l'AE Gràcia-UBAE, a la final de conjunts de la Copa
L'equip júnior de l'AE Gràcia-UBAE, a la final de conjunts de la Copa | Cedida

Salt i Pamplona són les dues properes destinacions per a les entitats de gimnàstica de la Vila que tancaran aquest 2021. El CE La Salle  i el Gràcia Gimnàstic Club afronten aquest dissabte 27 a la població del Gironès el Campionat de Catalunya de clubs en categoria base i via olímpica de gimnàstica artística femenina. Per a aquesta competició, el Gràcia presentarà dos equips base de petites (1-4) i grans (5-8). La Salle, amb la tranquil·litat per la permanència a la Lliga Iberdrola, competirà amb un equip base de grans. En via olímpica ho farà amb dos conjunts de petites i dos de grans.

L'AE Gràcia-UBAE disputarà el 18 i 19 de desembre el torneig amistós Osonagym a Vic

El pavelló del Salt Gimnàstic Club també acollirà diumenge 28 el Trofeu de Tardor de gimnàstica artística femenina (edat escolar) i masculina (promoció, base i via olímpica). El Gràcia hi competirà amb un equip d'edat escolar.

La competició catalana precedirà el Campionat d'Espanya de via olímpica i el Trofeu estatal base de gimnàstica artística femenina i masculina, que es disputarà a la capital navarresa del 3 i al 8 de desembre. La Salle hi enviarà una delegació amb una quarantena de gimnastes. Del Gràcia en seran 27 (24 en categoria femenina i 3 en masculina).

Al club del carrer Molist ja han començat a preparar el 23è Trofeu Internacional Vila de Gràcia de gimnàstica artística en via olímpica. El torneig, únic en aquesta modalitat, se celebrarà el 22 de gener.

De la seva banda, l'Associació Esportiva Gràcia-UBAE es prepara per participar al Trofeu  amistós Osonagym, que es disputarà a Vic el 18 i 19 de desembre. La competició començarà en aquesta modalitat el proper mes de febrer. En gimnàstica artística, el club del carrer Perill ha competit a la Copa Catalana en la modalitat de conjunts, des de la primera fase fins a la Fase Final de Tardor. També ha participat a la primera i segona fase d'aquesta Copa en modalitat individual amb gimnastes de nivell VII. L'AE Gràcia-UBAE ha completat l'activitat de competició amb el Campionat de Catalunya Copa base individual.

Les competicions escolars de futbol sala, en marxa

Les pistes del CE La Salle i l'AE Gràcia-UBAE s'han tornat a omplir cada divendres amb les competicions de futbol sala del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB). L'entitat de la plaça del Nord hi participa amb quatre equips. El club del carrer Perill compta amb deu conjunts, des d'iniciació fins a sènior.