Festa Major reforça la xarxa amb el comerç per recollir joguines per al Rebost

Fundació fa una crida al veïnat perquè la campanya solidària d'enguany cobreixi l'increment previst de famílies vulnerables

Societat

L'any passat a Can Musons, organitzant els lots amb les joguines
L'any passat a Can Musons, organitzant els lots amb les joguines | Cedida

Sota el lema Aquest Nadal a Gràcia cap infant sense regal, la Fundació Festa Major va engegar el passat 15 de novembre la campanya de recollida de joguines i llibres a favor de les famílies usuàries del Rebost Solidari. El projecte, una col·laboració entre entitats locals arran de la crisi sanitària, pretén assegurar que els infants d'entre 0 i 12 anys de les famílies en risc d'exclusió social usuàries del Rebost Solidari de Gràcia tinguin com a mínim una joguina i un llibre per aquestes festes.

En el tram final de la campanya -que acaba el 15 de desembre- els organitzadors intensifiquen els esforços per tal de cobrir la demanda, que preveuen que enguany superi la de 2020, amb què es va donar cobertura a un total de 300 famílies amb 500 lots d'obsequis. Per això, el comerç local s'hi ha sumat, tant per fer difusió de l'acció com per ser punt de recollida, com ara les llibreries Taifa (Verdi, 12), Atzavara Llibres (Escorial, 94) o l'espai Pqno (Tres Senyores, 3). Enguany, la Fundació Festa Major ha insistit en el missatge "joguina nova", perquè els articles que es donin estiguin en perfectes condicions i anima el veïnat a col·laborar-hi, sobretot amb joguines de 0 a 3 anys. Els dos punts de recepció principals són Can Musons (de dilluns a dijous de 17 a 21h i els divendres de 10 a 13.30h i de 19 a 21h. i La Violeta (de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 23.30h i dissabtes i diumenge de 10h a 23.30h). El 18 de desembre es farà el repartiment dels lots.