L'Europa femení tanca la primera volta líder de grup

El primer equip masculí escapulat lluita per sortir de la zona de descens i rep diumenge l'Andratx al Nou Sardenya (12h), després de caure a casa contra el Formentera (0-1)

Esports

L'Europa només ha perdut un partit aquesta temporada
L'Europa només ha perdut un partit aquesta temporada | Xavi de la Ossa

Unl primer equip femení de l'Europa tancarà dissabte 11 contra el Saragossa a casa (17.15h) la primera volta de la lliga com a líder del grup 3 de la Primera Estatal. Un títol, el de campió d'hivern, que no puntua per a la competició però que és un reflex de les intencions del conjunt escapulat per a aquesta temporada. Les jugadores que entrena Joan Bacardit rebran al Nou Sardenya el desè classificat, amb només tres victòries, cap de les quals fora de casa. Serà després d'aconseguir una golejada dissabte passat al camp del Collerenc (1-4) i retrobar-se amb la victòria després d'un empat i una derrota. 

 De la seva banda, l'Europa masculí, a la zona de descens empatat a 14 punts amb dos equips més, mirarà de sumar els tres punts contra l'Andratx diumenge 12 al Nou Sardenya (12h), que batejarà la graderia principal com a Tribuna Ramon Vergés, en memòria de l'expresident i historiador del club (vegeu article d'opinió d'Albert Benet).

El Formentera es va imposar per la mínima a l'Europa (0-1)