Competir a Sardenya té premi

L'Europa-acidH es consolida al Torneig No Limits de Càller

Esports

L'expedició de l'Europa-acidH subcampiona del torneig de Càller
L'expedició de l'Europa-acidH subcampiona del torneig de Càller | Cedida

Viatjar a Sardenya pel pont de la Puríssima s'ha convertit en tota una tradició per a l'Europa-acidH de futbol. No es tracta d'una destinació de vacances per a la secció esportiva d'aquesta entitat dedicada a l'atenció integral a les persones amb funcionament intel·lectual límit i discapacitat intel·lectual lleu. És l'oportunitat de disputar un torneig internacional fora de les nostres fronteres i viure l'experiència de conèixer atletes de països tan diversos com el Brasil o Suïssa.

Vuit esportistes van format part de l'expedició de l'Europa-acidH que va participar al trofeu No Limits de Càller, a Sardenya. Elisabeth Terol, Paula Puente, Martina Cruz, Jordi Sánchez, Hugo Díaz, Pol Herranz, Eric Ponce i Miquel Murcia van aconseguir el subcampionat, en la sisena participació gracienca en aquest torneig. A més, Terol es va endur el premi de millor portera del No Limits.

"Vaig quedar molt sorpresa", explica Terol, que hi participava per segona vegada. Això li ha permès retrobar-se amb esportistes de l'edició anterior. Terol destaca el "bon ambient" entre els equips durant el torneig. "Ens cuidem entre tots", assegura. El partit contra el Special Brasil va ser un dels més esperats, per enfrontar-se a l'equip amb la millor jugadora del torneig, Déborah Kobal. El millor premi? "L'important és divertir-se, fer noves amistats", conclou Terol.