Recital de poesia jove, a la Violeta pels Foguerons 2022

El 28 de gener, amb la complicitat de l'Aula poètica que coordina Antoni Gost, en una activitat que impulsa veus emergents i poetes illencs

Cultura

La lectura poètica es farà a la Violeta del carrer Maspons
La lectura poètica es farà a la Violeta del carrer Maspons | Cedida

El cartell dels Foguerons de Sa Pobla a Gràcia -que si res no canvia podrà desplegar el seu programa d'activitats habitual el darrer cap de setmana de gener- inclou enguany una jornada poètica a la Violeta, que compta amb la complicitat de la Fundació Musical ACA i l'Aula poètica. Així, el 28 de gener, l'equipament de Maspons presentarà El Solstici d'Estiu de joves poetes de la Mediterrània, a càrrec de Maria Dabén, Bartomeu Crespí, Max Codinach, Jaume Cladera i Miquel Àngel Adrover. 

La Fundació Musical ACA, a través de l’Aula poètica que coordina el poeta Antoni Gost, treballa per a la promoció dels poetes joves amb la publicació dels seus poemaris editats en llibre i amb la veu enregistrada. El Solstici d’Estiu de joves poetes de la Mediterrània, des de 1997, ha acollit disset edicions, per on han passat una setantena d’autors, entre els quals, Laia Martínez, Manel Marí, Mireia Calafell, Sebastià Bennasar, Glòria Julià o Eduard Escoffet.