L'Any Triadú es tancarà a Gràcia amb un gran acte a l'ICCIC

Sota el títol provisional 'Joan Triadú 1921-2010: el centenari d'un gracienc il·lustre', la convocatòria serà el 18 de gener

Política

Foto de família, amics i personalitats amb la placa a Triadú, a l'octubre
Foto de família, amics i personalitats amb la placa a Triadú, a l'octubre | À.G.P.

Quan falten pocs dies perquè es tanqui oficialment l'Any Joan Triadú, aprovat pel Govern i que al llarg del 2021 s'ha desplegat amb exposicions i xerrades i amb la col·locació a la Riera de Cassoles d'una placa a la casa on va viure l'homenatjat, els responsables del calendari d'actes treballen amb una cloenda a Gràcia, concretament a la seu de la Institució Cultural del CIC, el 18 de gener.

L'Any Triadú, comissariat per l'activista gracienc Joan Josep Isern, ha volgut tenir aquest detall local després que de moment hagi estat desestimada per l'Ajuntament la proposta de faristol explicatiu que s'havia d'ubicar a la confluència de Via Augusta amb Riera de Cassoles. L'acte tindrà com a títol probable Joan Triadú 1921-2010: el centenari d'un gracienc il·lustre i servirà per posar èmfasi a la vida del pedagog des que va establir amb la seva família al carreró de les Carolines. El centre del CIC a Torrent de les Flors porta el seu nom.