El Catalunya redacta un projecte nou per assegurar-se la concessió de Can Toda

L'Ajuntament assumeix el crèdit d'1,5 milions per la reforma de les instal·lacions i el club manté la gestió fins al proper concurs

Esports

Entrada a les instal·lacions de Can Toda, gestionades pel Catalunya
Entrada a les instal·lacions de Can Toda, gestionades pel Catalunya | À.G.P.

Després de tancar un acord amb l'Institut Barcelona Esports (IBE) perquè l'Ajuntament assumeixi tot el crèdit pendent d'1,5 milions d'euros per la reforma de 2009 del centre esportiu municipal de Can Toda, el CN Catalunya treballa en la redacció d'un projecte nou per assegurar-se la concessió de les instal·lacions en el proper concurs d'adjudicació. D'aquesta manera, la corporació municipal i el club han resolt de mutu acord el contracte de gestió i explotació, una proposta ratificada per la massa social de l'entitat gracienca (vegeu núm. 869) i que s'ha de rubricar oficialment en els propers dies. Segons el vicepresident segon del Catalunya, Josep Maria Abarca, el club manté la gestió de Can Toda en aquest període d'interinatge fins que es realitzi la nova adjudicació, que pot durar "entre sis i dotze mesos". "Ens centrem en les inversions i els serveis", apunta Abarca sobre la preparació d'aquest nou document.

Un dels elements més destacats en l'apartat d'inversions és la cobertura de la piscina exterior, amb el globus malmès des de principis de l'any passat. El club baralla diverses opcions per cobrir aquesta instal·lació que actualment té menys usos.  El projecte que es presentarà al proper concurs també manté el vessant social d'oferir els cursos de natació a les escoles de la zona, una de les banderes que va aixecar el Catalunya quan va fer el crit d'ajuda institucional al novembre del 2020.