Salvem L'Alzina critica l'execució del nou jardí de les casetes

Polèmica per la definició de l'espai amb grava, que l'assemblea adverteix que es carrega la biodiversitat i que el Districte ha promès que retirarà

Societat

La tarima al voltant de l'alzina, i la grava que el Districte diu que retirarà
La tarima al voltant de l'alzina, i la grava que el Districte diu que retirarà | A.B.

La recta final de l'execució de l'espai ajardinat públic que s'obrirà al peu de l'alzina bicentenària de les casetes d'Encarnació portarà cua: aquest dimarts els operaris de la reforma han uniformat el fins ara terreny assilvestrat amb un escampall de grava que ha aixecat polseguera entre els veïns de Salvem l'Alzina. 

Ni el desplegament de la tarima al voltant de l'alzina ni la línia de verd a tocar dels murs (ni l'endarreriment de les obres que s'havien d'haver fet fa nou mesos) havien generat polèmica, però la grava i la compactació aplicada indirectament pels vehicles d'obra han fet que els veïns qualifiquin l'execució de "vergonya". "Això contribueix a destruir la floraespontània i la biodiversitat del jardí", han apuntat. 

Salvem L'Alzina ha interpretat que l'execució atempta contra elprocés pactat i que "no es respecta així la feina de la gent que vam salvar el patrimoni de les casetes". "Volem verd, no un sorral per a gats", han conclòs. El Districte ha promès que retirarà la grava.