Arrenca la 1a fase dels campionats catalans de gimnàstica

4 podis de Gràcia GC i 3 de CE La Salle en artística a Terrassa i participació de l'AE Gràcia-UBAE a la Copa Catalana de rítmica a Salt

Esports

El CE La Salle Gràcia es prepara per a la Lliga Iberdrola
El CE La Salle Gràcia es prepara per a la Lliga Iberdrola | Cedida

Després del bon paper a la primera fase del Campionat de Catalunya de gimnàstica artística femenina en categories A, B, C i E, disputada el cap de setmana passat a Terrassa, CE La Salle Gràcia i Gràcia GC afronten dissabte 12 i diumenge 13 la mateixa competició per a les categories D i Base 1 i 2. Per equips, el Gràcia va aconseguir dos primers llocs a les categories C4 grans i B4 petites, a més de dos quartes posicions en A4 grans i B4 grans. La Salle va acabar al segon lloc en C3 i a la tercera posició en B3, a més d'un quart lloc en A3. A la classificació individual, Ona González (B4 petites) i Bianca Galletti (C4 grans), del Gràcia, van acabar primeres, i González va compartir podi amb la companya d'equip Paula Cabello, tercera. També van fer podi Frida Morros (segona) i Nicole Serrano (tercera), de la Salle, en C3.

D'altra banda, l'AE Gràcia-UBAE va ser a la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica disputada a Blanes, amb les gimnastes Jana Serra, Rebeca Benolol, Berta Sensada i Hannah Benolol, de categoria juvenil. Aquests campionats precediran la primera jornada de la fase regular de la Lliga Iberdrola, que es disputarà del 4 al 6 de març a Salt. La Salle disputa la competició a Primera i Tercera Divisió, després d'assolir la permanència al novembre passat.