Operació milionària de canvi de propietat al terreny de la residència Jardins de Barcelona

L'espai, a Vallcarca, seguirà amb la mateixa activitat i s'ha ofertat als portals immobiliaris aquests dies per tres milions d'euros

Societat

La residència, situada al carrer Baró de la Barre, a Vallcarca
La residència, situada al carrer Baró de la Barre, a Vallcarca | À.G.P.

El mercat immobiliari segueix remogut en finques del nord del districte, ara amb un canvi de propietat quasi tancat -només falta signar les escriptures- del terreny que ocupa des de fa 15 anys la residència de gent gran Jardins de Barcelona, al carrer Baró de la Barre, a tocar del tram més proper de l'avinguda de Vallcarca al Passeig de la Vall d'Hebron.

L'espai, un gran casalot amb jardí, s'ha ofertat aquestes últimes setmanes -i l'anunci no està despenjat- per un preu de tres milions d'euros en portals immobiliaris que tracten amb promocions de luxe. "No s'ha arribat a aquest preu", explica el director de Jardins de Barcelona, Guillem Vilella, que precisa en tot cas que la residència segueix i seguirà amb la mateixa activitat. "Currently, by contract, there is a nursing home", deia l'anunci en tot cas.

La residència Jardins de Barcelona, amb 25 places totes cobertes i en ple funcionament, forma part de l'actiu sector que en els últims mesos a Gràcia també s'hagin mogut peces com l'adquisició del grup La Vostra Llar de la residència Mutuam Güell o que estigui en compte enrere l'estrena de El Mirador, la residència de FIATC a l'extrem nord de Penitents.