Sisè i setè llocs per a la Salle a la Lliga de Clubs Iberdrola

La primera fase de la competició de gimnàstica artística femenina deixa l'equip A gracienc darrere del Salt i una vuitena plaça a la taula individual de Primera

Esports

La primera fase de la Lliga de Clubs Iberdrola s'ha disputat a Salt
La primera fase de la Lliga de Clubs Iberdrola s'ha disputat a Salt | Cedida

L'equip A del CE La Salle ha tancat en sisena posició de la classificació de vuit conjunts la primera fase de la Lliga de Clubs Iberdrola de Primera Divisió de gimnàstica artística femenina, després de la jornada disputada aquest cap de setmana passat a Salt. El conjunt format per les gimnastes Claudia Ayora, Queralt Cerro, Jana Fernández, Queralt Olivé, Aina Pardos, Frida Rodríguez-Cabo i Natalia Subirós han sumat 179,266 punts, per darrere del Salt  (180,833). Les Moreres ha assolit la primera posició (189,433). A la taula individual, la millor classificada ha estat Rodríguez-Cabo, amb un vuitè lloc.

A Tercera, el conjunt B de la Salle ha assolit la setena plaça dels deu equips participants, amb Ainara Belloc, Xènia Cervera, Ania Fernández, Julia Flisek, Anna Grasas, Andrea Matillas, Laura Mercadé i Inés Zacariades. Matillas ha estat la millor classificada a la taula individual, amb la setena posició. La segona fase es disputarà del 6 al 8 de maig.