Can Carol, un any i més de 100 activitats

El casal de barri de Vallcarca celebra l'aniversari el 7 de maig

Societat

Concert a l'aire lliure a Can Carol per Festa Major de Vallcarca, al setembre de l'any passat
Concert a l'aire lliure a Can Carol per Festa Major de Vallcarca, al setembre de l'any passat | À.G.P.

El casal de barri de Can Carol ja té a punt els actes de celebració del seu primer aniversari després de consolidar-se en aquest temps com un punt de trobada nou al barri de Vallcarca, encara en reconstrucció després de la quantitat de promocions aturades per la crisi econòmica de la dècada anterior i els desacords i lentituds en les obres públiques.

Can Carol, que es va inaugurar oficialment al setembre però que va començar a funcionar de fet per Sant Jordi de l'any passat, ha preparat per al 7 de maig una llarga jornada d'actes que arrencaran a les 11 del matí amb un taller obert de T'ai chi i Chi kung i s'acabarà amb una sessió de punxadiscos amb Salsa Boogaloo. Durant tot el dia també hi haurà un vermut musical amb música maltesa a càrrec de Troffahamra, una paella vegetariana, un bingo musical, una xerrada sobre el projecte d'habitatge cooperatiu que impulsa Ruderal al barri, una guerra de bombolles amb xocolatada, un espectacle de titelles i el concert de La Mulata.

També en el marc d'aquest primer aniversari Can Carol ha aprofitat per  fer balanç d'activitats en una memòria que detalla que s'han fet 58 reunions comunitàries, 45 espectacles, 38 xerrades i cinefòrum, set mostres i cinc exposicions en el marc de la programació cultural de l'espai. Pel que fa a l'activitat de tallers, la memòria explica que onze s'han dedicat a salut i benestar, deu a gastronomia, quatre a arts i expressió i quatre més a habilitat i coneixements. Actualment a Can Carol funcionen comissions de salut, famílies, gènere, rutes, infants, sostenibilitat, arts i cultura, cuina o debats, a més dels grups autogestionats sobre lectura, dones, rumicub, famílies i estudi.