L'Abaceria aprova el pla especial però l'estructura no té data de retirada

El tràmit al ple autoritza la ubicació de tots els usos que conviuran en el futur mercat

Societat

L'estructura característica de l'Abaceria, símbol dels últims mesos, que s'haurà d'enderrocar i substituir per una rèplica
L'estructura característica de l'Abaceria, símbol dels últims mesos, que s'haurà d'enderrocar i substituir per una rèplica | À.G.P.

El ple de Gràcia informarà favorablement amb tota probabilitat aquest dimecres vinent el pla especial del futur mercat de l'Abaceria amb l'objectiu de validar tots els usos que conviuran en l'espai, des de l'intrínsec espai de les parades d'alimentació fins als espais per a entitats o per a l'Ajuntament mateix a la nova planta soterrània tercera. El que no es mou des de gener de 2021 és l'estructura de ferro que ja es va anunciar en el projecte executiu del desembre passat que aniria a terra pel mal estat del ferro i del qual se'n farà una rèplica. Fonts municipals han explicat que no hi ha data per a la retirada de l'estructura sinó que la previsió és adequar aquesta obra prèvia sobrevinguda a les dates fixades entre d'estiu de 2022 a Nadal de 2024.