Dani Perdiguero deixa la banqueta del SaFa Claror femení després de la salvació

Marc Vilar, segon entrenador del sènior A masculí, que disputa l'ascens a Copa Catalunya, agafa el relleu del tècnic gracienc

Esports

Perdiguero deixa la banqueta del sènior A femení del SaFa Claror
Perdiguero deixa la banqueta del sènior A femení del SaFa Claror | Cedida

L'entrenador Dani Perdiguero no dirigirà la temporada vinent el sènior A femení del SaFa Claror. La decisió del tècnic gracienc, meditada i presa abans que l'equip taronja aconseguís la permanència a Copa Catalunya, es va fer oficial abans de la disputa del darrer partit del playoff a Tarragona, que va acabar amb triomf del TGN Bàsquet (57-37). "Ho hem pactat així", indica Perdiguero, que continuarà "el temps que calgui" al club per "planificar la nova temporada" i realitzar el traspàs a Marc Vilar, el futur entrenador. 

Vilar, segon tècnic del sènior A masculí, que es troba en plena disputa de l'ascens a Copa Catalunya, agafarà així el relleu de Perdiguero a la banqueta del femení. L'entrenador també coordina el bàsquet infantil al SaFa Claror. Precisament el sènior A masculí, que dirigeix Bernat Devant, rebrà el Tecla Sala dissabte 7 a la tercera jornada (18h), després d'encaixar contra el CN Caldes (60-72) la primera derrota d'aquesta fase. 

També lluita per pujar a Copa Catalunya el sènior A femení de Lluïsos, que dissabte 7 visita la pista del Sant Gervasi (19.45h). A la darrera jornada va caure davant el Grup Barna B (37-39). 

Cursa per la salvació a la Copa Catalunya masculina. Els tres sèniors masculins d'aquesta categoria afronten la tercera jornada per la permanència. Lluïsos rebrà el Reus Ploms Salle (diumenge 8, 17.45h) amb la seguretat de sumar dues victòries, mentre que el Claret s'enfrontarà al Lliçà d'Amunt (diumenge 8, 17.45h). El Vedruna visitarà el CN Terrassa (diumenge 8, 19.30h).