Els impulsors de la moció de censura a l'Europa aspiren als avals en tres setmanes

El grup opositor treballa amb un cens de 379 socis amb dret a vot i la previsió d'aconseguir 57 firmes per tirar endavant el procés

Esports

Pancarta per la moció de censura, diumenge passat a l'Europa-Eivissa
Pancarta per la moció de censura, diumenge passat a l'Europa-Eivissa | À.G.P.

Objectiu: aconseguir al voltant de 57 firmes en prop de tres setmanes (15 dies hàbils). Els exdirectius impulsors de la moció de censura a la junta directiva del CE Europa afronten el segon pas d'aquest procés, que passa per aconseguir el 15% d'avals de socis amb dret a vot, un cop el club ha posat aquest dimecres a disposició dels impulsors les paperetes de model oficial. Segons el mateix grup opositor, treballen amb un cens situat al voltant dels 379 socis. Seguint aquest recompte, es requereixen un mínim del 10% de participació i dos terços dels votants favorables a la moció perquè prosperi, un cop estiguin validades les signatures recollides.  

Per aconseguir l'objectiu, els promotors del vot de censura preveuen accions de recollida els dies de partit al Nou Sardenya, tal com van realitzar diumenge passat durant el matx entre el primer equip masculí de l'Europa i l'Eivissa Illes Pitiüses. El conjunt de Gerard Albadalejo, ja descendit, va superar amb contundència els balears (3-0), que lluiten per l'ascens, en un partit amb dos gols d'Albert Martí en tres minuts abans del primer quart d'hora de la primera part. Diumenge 15 s'acomiada de la Segona RFEF a Tarassona. 

Ascens del filial i Copa Catalunya per al juvenil femení. Una victòria contra el Parc (1-0) va donar diumenge passat a l'Europa B l'ascens a Primera Catalana, a tres jornades per acabar la lliga. I el juvenil A femení de l'Europa s'ha classificat per disputar la Copa Catalunya, després d'empatar aquest dimecres contra l'Espanyol (2-2).