L'ANC estrena local amb tots els dirigents

Paluzié s'acomiadarà com a presidenta a Gràcia, al costat dels coordinadors locals de l'entitat durant deu anys

Política

El nou local de l'ANC, ja amb el rètol
El nou local de l'ANC, ja amb el rètol | À.G.P.

Des del febrer l'ANC ha estat feinejant en el nou i cèntric local de Francisco Giner 43 amb el qual vol rellançar l'organització a Gràcia i fer tornar a sortir la gent al carrer, com en els grans temps de les mobilitzacions independentistes de no fa pas tant i quan encara es manté la trobada pels presos i exiliats cada dilluns a plaça de la Vila. L'adequació del local, justament a tocar de plaça de la Vila, ha trigat però ja és a punt i el 24 de maig és el dia triat en el que serà un homenatge a tots els coordinadors que han passat per la dinàmica assemblea de Gràcia en aquests deu anys d'existència.

El programa no posa cognoms però si que detalla les intervencions previstes de l'Agustí (Segarra), la Montse (Higueras), la Marina (Morera) i el Jordi (Guilleumes) i també comptarà amb la intervenció de l'expresidenta Elisenda Paluzié.

Tal com va explicar al febrer Guilleumes, a partir d'aquesta inauguració s'activarà una dinàmica d'obrir el local "al màxim possible", almenys dos dies a la setmana, a més a més dels dies en què hi hagi altres reunions internes o externes programades. L'ANC també manté cada dissabte una parada informativa a la cruïlla de Travessera de Gràcia amb Gran de Gràcia.