Places de Gràcia demana més sonòmetres i menys descontrol a l'hora de tancar festes i Festa Major

La plataforma recupera el contacte amb el Districte la setmana que ve després d'insistir en aclariments sobre el Pla de Places 2022

Societat

Ambient nocturn a la plaça Revolució, en una imatge recent
Ambient nocturn a la plaça Revolució, en una imatge recent | Cedida

Massa avançada la primavera sense que s'hagi fet públic gairebé res del Pla de Places 2022, la Plataforma Places de Gràcia es reunirà la setmana que ve amb el Districte amb cinc punts a sobre de la taula que passen sobretot per aclarir detalls no només sobre el pla anual sinó també del publicitat Pla per Reduir la Contaminació Acústica 2022-2030, on les entitats insistiran en la necessitat de dotar Raspall i Lennon de sonòmetres, ja que són les úniques que no en disposen de les més saturades.

La plataforma, formada per les places Diamant, Revolució, Virreina, Nord, Sol, Lennon, Raspall i Romaní, també vol acabar amb el descontrol dels horaris de tancament de Festa Major i de les festes de la resta de l'any. "L'any passat per festes ja sabem el que va passar i durant l'any no estem en contra d'una paella popular però volem saber per anticipat els horaris de finalització", han apuntat. També els veïns preguntaran per què no se'ls convoca a la Taula per una Nit Cívica de Barcelona.