Sergi Coma (Santboiana): "Ha sigut el millor any de la meva vida esportiva, no sé si el tornaré a tenir"

El jugador gracienc de rugbi guanya la lliga de Divisió d'Honor amb el club centenari i suma la quarta temporada a l'equip

Esports

Coma, al bus de celebració de la lliga pels carrers de Sant Boi
Coma, al bus de celebració de la lliga pels carrers de Sant Boi | Jordi Elias

El jugador gracienc de rugbi Sergi Coma (Barcelona, 1993) és un dels integrants de la Santboiana que s'ha proclamat campió de lliga de la Divisió d'Honor, la temporada del centenari del club. Coma analitza les claus perquè aquest campionat ha tornat a Sant Boi setze anys després.

A la teva quarta temporada, centenari i lliga. Quin és el secret?
La Santboiana ha tingut bastants més recursos que altres anys pel centenari. Des d’un principi hi ha hagut molt bona sintonia amb els nous entrenadors i jugadors. Comptar amb tantíssima gent i la competitivitat ha fet que guanyem.

No heu perdut cap partit a casa.
Ha estat un factor clau, fins i tot guanyar a fora. Va ser molt important al camp del Salvador de Valladolid, on feia molts anys que no s’hi guanyava. El punt d’inflexió per creure’ns que teníem equip per guanyar la lliga.
 
I a la final contra l’Ordizia heu segellat el campionat al Baldiri Aleu.
Els tres partits de playoff a casa van ser un espectacle de gent animant. Les setmanes prèvies et saludaven pel carrer i t’animaven. Ha estat una experiència molt impressionant, amb la celebració.

Com has viscut aquest curs?
A final de temporada passada el club em va millorar les condicions. Això m’ha permès entrenar-me més i gaudir d’un rugbi més professional. Em sento totalment partícip d’aquesta lliga, amb els minuts que he jugat.

Sents que hi has contribuït.
Ha sigut el millor any esportiu de la meva vida, no sé si el tornaré a tenir, perquè no sabem què passarà la propera temporada.

La campanya vinent continues.
L’entrenador vol que segueixi, està encantat. Ara he de parlar amb el club de les condicions. Li he dit al tècnic que siguin quines siguin les condicions, tinc clar que vull seguir aquí. Com a mínim alguna temporada més. Mentre el cos aguanti, vull seguir.