Vedruna segella a Castellbisbal la salvació a Copa Catalunya

L'entrenador del sènior masculí dels verds, Sergi Raventós, anuncia que no continuarà dirigint l'equip després d'aconseguir la permanència a la categoria

Esports

Raventós, dret, observa un atac del Vedruna al Castellbisbal
Raventós, dret, observa un atac del Vedruna al Castellbisbal | Xavier Sendra

Quatre equips de Gràcia tornaran a disputar la Copa Catalunya de bàsquet la temporada vinent. El sènior masculí de Vedruna acompanyarà Lluïsos i Claret, a més del SaFa Claror en categoria femenina, després de certificar la permanència a l'eliminatòria contra el Castellbisbal. El conjunt que entrena Sergi Raventós va fer valer l'avantatge de 21 punts aconseguit a l'anada al poliesportiu Sagarra i a Castellbisbal va aguantar la major part del partit per sota al marcador sense posar en risc la salvació, amb un resultat final de 70-62. 

"Vam tenir el partit controlat en tot moment", explica Raventós, qui després d'aconseguir la permanència a la categoria ha anunciat aquesta setmana que no continuarà a la banqueta del sènior masculí dels verds. "M'han oferit la renovació i no l'he acceptada", explica el tècnic, que va agafar el relleu de l'entrenador Marcos López. "La temporada s'ha fet molt llarga", argumenta Raventós.