Les festes de Vallcarca posen nom de dona a les propostes musicals

Sobre mi gata serà cap de cartell al setembre mentre que Marga Mbande i Malena Cousinet encapçalen el VKK Sona d'estiu

Societat

Concerts a Can Carol per les passades festes de Vallcarca
Concerts a Can Carol per les passades festes de Vallcarca | À.G.P.

Vallcarca arrencarà l'estiu  com sempre preocupada per l'evolució en la reconstrucció del barri (13 de juliol, xerrada a Can Carol sobre la reforma de la plaça Farigola) i acaba d'estrenar un mural de Roger Pelàez a la plaça Uri Caballero. Però també té temps per programar i donar continuïtat als sons musicals en el marc de la Festa Major del setembre o de l'edició d'estiu del VKK Sona, el minifestival que va engegar al març. 

En aquestes dues cites, els grups encapçalats per dones marcaran la pauta. Aquest és el cas de Sobre mi gata, el grup de la Neus de Pogo sobre mi madre, que serà cap de cartell del concert central de festes el 10 de setembre, al costat de La Portña y los Piratas, del Coll. També el dia abans hi haurà un taller de rap en català. 

Al VKK Sona, per la seva banda, la saxo Malena Cousinet (Alma Afrobeat, Soweto, Always Drinking) farà duet groovy amb Carlos Rueda (8 de juliol) i Marga Mbande perllongarà el seu duet habitual amb Albert Casanova (22 de juliol) per desplegar les seves arrels africanes i caribenyes, respectivament.