La Festa Major de Grassot arrenca amb el pregó d'Ernest Quintana, de la centenària carnisseria Lack

Una extensa programació de swing, el premiat film 'Sis dies corrents' de Neus Ballús i els tradicionals concurs de pintura i correfoc, entre les activitats més destacades

Societat

Quintana, darrere del taulell de la carnisseria Lack aquest dimecres
Quintana, darrere del taulell de la carnisseria Lack aquest dimecres | À.G.P.

La Festa Major del Camp d'en Grassot torna aquesta setmana als carrers de la trama Eixample de Gràcia apostant de nou per un pregó vinculat a la xarxa veïnal i de comerços del barri, amb el carnisser Ernest Quintana Lack, de la centenària carnisseria Lack de Roger de Flor amb Indústria, com a protagonista. El toc d'inici tindrà lloc divendres a les 22.00 hores al carrer Indústria (entre Roger de Flor i Nàpols).

"Faré un pregó amb agraïments, una cosa alegre i en to positiu, en honor al petit comerç; tot i que estem sortint de la pandèmia, estem motivats per tirar endavant", apunta Quintana, de 42 anys i quarta generació de la carnisseria que van impulsar els besavis de la família.

Malgrat que el pregó és divendres, la Festa Major ja va des d'aquesta setmana, amb la projecció del premiat film Sis dies corrents de Neus Ballús o el concert de la Nova Orquestra la Sedeta com a actes destacats. El correfoc, la trobada castellera amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Cerdanyola i els Sagals d'Osona, el consagrat concurs de pintura i els concerts de swing completaran els principals eixos del programa.

Actes destacats

1 de juliol
21.30 h Correfoc. Plaça Sedeta
22.00 h Pregó amb Ernest Quintana. Carrer Indústria

2 de juliol
16.30-02 h Festa Jove amb Rayberis, Rumba Project i DJ Fructifer. Plaça Sedeta
17.00 h Concurs de pintura. Passeig de Sant Joan

3 de juliol
12.00 h Trobada castellera. Carrer Indústria
18.00 h Cercavila amb la Barcelona Marching Band
19.00 h Swing amb concerts, ball i dj. Plaça Sedeta