El Gràcia Gimnàstic, tercer al Campionat estatal Base d'artística femenina

Paula Toral aconsegueix el segon lloc a la classificació en Base 6

Esports

Les gimnastes Martina Pujol, Paula Toral, Paula Cuesta i Itziar Díaz, representant el GGC al tercer lloc del podi
Les gimnastes Martina Pujol, Paula Toral, Paula Cuesta i Itziar Díaz, representant el GGC al tercer lloc del podi | @GraciaGimnasticClub

D esprés d'assolir la primera posició per equips el 2019, el Gràcia Gimnàstic Club ha aconseguit la tercera plaça a la classificació per conjunts del Campionat estatal Base de gimnàstica artística femenina, que s'ha disputat fins diumenge passat durant quatre dies al pavelló Barris Nord de Lleida. Amb trenta gimnastes participants, l'entitat del carrer Molist ha sumat un total de 206.700 punts, per darrere del segon classificat, Isla de Lanzarote (208.450 punts), i el primer, Es Pla (209 punts). Aquest podi se suma a la segona plaça que ha aconseguit la gimnasta Paula Toral a la general en categoria Base 6. A més, Toral ha obtingut la primera posició a l'aparell de paral·leles. 

La participació del GGC a Lleida es completa amb quatre podis més a les classificacions per aparells. En B7, Xara Xiques ha acabat en primera posició en paral·leles i Nadia Pedrosa ho ha fet en segon lloc. En B8, Itziar Díaz ha aconseguit la tercera plaça en salt. I en B2, Laia Casco ha quedat tercera en paral·leles. 

Aquesta competició, en què també ha participat el CE La Salle amb disset gimnastes, precedeix els campionats de Catalunya en Via Olímpica de gimnàstica artística femenina i en Promoció, Base i Via Olímpica de masculina (9 i 10 de juliol a Vic), amb el concurs de representants de clubs graciencs.