Final dels campionats estatals en Via Olímpica i Base de gimnàstica artística

Natàlia Subirós, de La Salle, setena al Campionat de Catalunya en VO

Esports

Podi mixte del passat Campionat de Catalunya, amb gimnastes del Gràcia Gimnàstic i La Salle a la tercera posició
Podi mixte del passat Campionat de Catalunya, amb gimnastes del Gràcia Gimnàstic i La Salle a la tercera posició | @GraciaGimnasticClub

La temporada 2021/22 de gimnàstica es tancarà a partir de dimecres 20 amb la disputa del Campionat d'Espanya individual, per clubs i seleccions autonòmiques d'artística femenina, en l'edat de Via Olímpica (VO). Una competició que tindrà lloc al pavelló Navarra Arena de Pamplona, on també es desenvoluparà el Campionat estatal Base masculí d'aquesta disciplina. La Salle participarà al primer campionat amb 29 gimnastes i tres tècnics de nivell 3. El Gràcia Gimnàstic comptarà amb vuit representants i una tècnica de nivell 3. A la competició estatal base masculina, el Gràcia Gimnàstic participarà amb sis gimnastes i un tècnic de nivell 3. Els dos campionats de gimnàstica es disputaran fins dissabte 23. 

La cloenda a aquesta temporada ve precedit per la disputa dels campionats de Catalunya en Via Olímpica d'artística femenina, i en Promoció, Base i VO d'artística masculina. La gimnasta de La Salle Natàlia Subirós va acabar en setena posició a la classificació absoluta individual d'aquesta competició celebrada a Vic. Per categories, el GGC va aconseguir una primera plaça individual (VO5) i La Salle va obtenir dos segons llocs (VO4 i Vo9) i tres terceres posicions (Vo2, VO4 i VO9). A la classificació per equips masculina, el Gràcia Gimnàstic va fer quatre podis (B1, B5, P1 i P4).