L'Europa prepara el recompte de firmes al segon procés de censura i mira al setembre

El club escapulat posa en marxa un filial femení que competirà a la Segona Divisió Catalana i crea dos nous equips base femenins

Esports

Els impulsors de la moció, dilluns amb el president i el Síndic del Soci
Els impulsors de la moció, dilluns amb el president i el Síndic del Soci | À.G.P.

Els impulsors d'una segona moció de censura contra la directiva de l'Europa ja miren al mes de setembre, després d'haver lliurat aquest dilluns 79 firmes de suport a la votació (en calien 57). El calendari de fases d'aquest segon procés s'ha posat en marxa amb el primer pas: la junta del club escapulat té fins abans que acabi el mes de juliol (deu dies hàbils des de la presentació de signatures) per conformar la mesa del vot de censura. Aquesta figura serà encarregada de validar la continuïtat del procediment, amb un marge de deu dies hàbils més. Donat que l'agost no es compta com a mes hàbil per a aquest procés, aquest punt tindrà lloc al setembre. En cas de superar aquesta segon pas, arribarà el moment de convocar la votació. La directiva té entre deu i vint hàbils per indicar el dia de la moció, ben entrat aquell mes. La polèmica per l'aturada de la moció anterior encara cueja i els tres exdirectius que promouen la votació van demanar la presència del Síndic del Soci, Xavier Guillén, a l'hora de presentar la documentació (a la foto). 

D'altra banda, el club escapulat ha confirmat la posada en marxa d'un filial femení, que competirà a la Segona Catalana i se suma a la creació de dues noves formacions base femenines. El futbol femení de l'Europa tindrà nou equips la temporada 2022-23. A més, el primer equip masculí ha tingut moviments a la plantilla, amb el fitxatge del davanter Adrià Gené (Girona B), la renovació del defensa Alberto (13a temp.) i la baixa de Marc Esteban (Còrdova B).