La mesa del vot de censura desestima el procés i els impulsors anuncien un recurs

El primer equip femení viatja a Lugo per la lliga després de superar la primera ronda de la Copa de la Reina contra el Saragossa (3-0)

Esports

L'Europa ha superat el Saragossa Femení a la Copa de la Reina
L'Europa ha superat el Saragossa Femení a la Copa de la Reina | À.G.P.

El segon procés de moció de censura contra la junta de l'Europa iniciat per tres exdirectius s'ha situat en via morta, després que la mesa encarregada de validar el procediment l'hagi desestimat en una sessió aquest dimarts a la Federació Catalana de Futbol (FCF). L'òrgan designat només ha admès com a vàlides 43 de les 79 firmes presentades, fet que ha provocat la indignació dels impulsors de la moció i un intercanvi de retrets amb membres de la junta actual. Aquesta decisió de la mesa no és definitiva i els mocionistes ja han anunciat la presentació d'un recurs contra aquesta decisió, per al qual tenen de termini fins dilluns 19. 

La sessió d'aquest dimarts, amb representants de la directiva i els mocionistes va tenir moments de tensió, segons reconeixen les dues bandes. Mentre que els impulsors estan en desacord amb invalidar 36 paperetes de socis a favor de la moció per la diferència de firma amb el DNI corresponent, els membres de la junta lamenten les formes expressades després de la decisió de la mesa del vot de censura, que també va rebutjar les al·legacions presentades per la directiva. Un comitè d'apel·lació de la FCF dirimirà aquesta disputa.
 
Debut amb victòria a la Copa. El primer equip femení de l'Europa viatja aquest cap de setmana a Lugo per enfrontar-se al PM Friol a la segona jornada de lliga a Segona Federació, amb la incògnita de com gestionarà el desgast físic després del partit de Copa de la Reina d'aquest dimecres. El conjunt que entrena Joan Bacardit es va desfer del Saragossa (3-0) a la primera eliminatòria d'aquesta competició, gràcies a una primera part amb domini de les escapulades que es va traduir en el primer gol de la mà de Bové (27'). Pili Porta (64') i Farreras abans del xiulet final van apuntalar el triomf. 

De la seva banda, el primer equip masculí rebrà diumenge 18 el Girona B al Nou Sardenya (12h), després de derrotar amb solvència el Castelldefels (0-2) a la primera jornada de Tercera Federació.