Happy Hour de vedella

La carnisseria La Marsol, ubicada a Vallcarca, empren una novedosa iniciativa per vendre carn

Societat

Xavier Marsol, quarta generació de carnissers
Xavier Marsol, quarta generació de carnissers | Isabel Palazón

A Vallcarca, tot recte, pujant per Avinguda República d'Argentina, hi ha la carnisseria La Marsol, al número 256. En aquest petit negoci, obert des de fa quatre generacions, s'ha introduït una singular oferta: un Happy Hour. Cada dia, de tres a cinc de la tarda, el local ofereix un 10% de descompte en totes les compres de carn. Aquesta iniciativa neix com una manera d'aprofitar l'horari ininterromput, explica Xavier Marsol, propietari de la carnisseria. A més, serveix com un reclam pels clients, ja siguin els de "tota la vida" o els recentment arribats al barri. La promoció, des que va ser implementada al setembre, sembla que estar funcionant en el veïnat i que, a poc a poc, comença a haver-hi una proporció de gent que l'està tenint en compte a l'hora d'anar a comprar. "Succeeixen coses com ara que, la setmana passada va trucar una noia dient que anava a buscar al seu fill a l'escola, però que si podíem tenir la comanda preparada perquè vindria a recollir-la abans d'anar-hi", comenta el Marsol. "O una àvia que va venir dient: Ai! Que m'he adormit! No sé si hi arribo al descompte!", explica entre riures.

Cada cop més, Vallcarca esdevé llar de noves famílies més joves que es queden a viure menys temps. Davant d'aquesta nova situació al barri no queda un altre que "buscar coses que connectin amb aquesta clientela".

"Aquest és un barri de molta competència", comenta en Xavier Marsol. Per aquesta raó, el negoci ofereix noves promocions cada setmana. "No et pots quedar quiet", conclou. Tot i això, en Xavier Malson deixa clar que a la carnisseria La Marsol es fan "promocions que ajudin en el dia a dia, però sense perdre la qualitat".

Isabel Palazón