Travessera de Gràcia canviarà de sentit entre Roger de Flor i Torrent de l'Olla

La nova mobilitat es vincula a l'inici de les obres al mercat de l'Abaceria, previstes en el primer trimestre de 2023, però s'activarà dos mesos abans

Societat

El final del carril bici de Travessera de Gràcia, que s'allargarà
El final del carril bici de Travessera de Gràcia, que s'allargarà | A.B.

Si els veïns de l'entorn de l'Abaceria ja han començat a rebre les cartes per a les visites d'inspecció dels pisos abans que comencin les obres, tal com L'Independent explicava la setmana passada, no és estrany que el Districte hagi anunciat aquesta setmana en el consell de barri de Grassot que també arribarà ben aviat el canvi de mobilitat a Travessera de Gràcia també com a efecte col·lateral.

Els nous plans de mobilitat passen per un canvi de sentit que ja es donava per fet però que ara es detalla en l'abast: des de Roger de Flor a Torrent de l'Olla. Aquest serà l'accés prioritari per als camions de l'obra del nou mercat, que començarà en el primer trimestre, però que en l'àmbit dels sentits de circulació ja s'activarà dos mesos abans. "Si finalment les obres arrenquen al febrer, el canvi de sentit serà el desembre, per exemple", diuen els serveis tècnics del Districte. 

Així doncs, la Travessera de Gràcia no canviaria el sentit entre Calvet i Torrent de l'Olla però sí entre Torrent de l'Olla i Roger de Flor. I encara hi haurà un altre retoc en aquest tram afectat: el carril bici que ara arriba al nucli històric per la banda muntanya de Travessera de Gràcia s'allargarà uns 50 metres fins a Montmany.