Concurs de cinema, de la mà dels Verdi i acontra+

Contesta a les 3 preguntes i entra al sorteig per guanyar una subscripció a la plataforma de pel·lícules

Continguts patrocinats

Participa al concurs de cinema amb els Verdi i acontra+
Participa al concurs de cinema amb els Verdi i acontra+ | L'independent de Gràcia

Arriba a les pàgines de L’Independent de la mà de la nova plataforma acontra+ el concurs que posa a prova els teus coneixements de cinema. 

Entra al sorteig per guanyar UNA SUBSCRIPCIÓ a La plataforma de cinema acontra+. Una plataforma virtual, per a totes les edats, on els amants del cinema troben títols d’una amplia i variada selecció de gèneres, incloent documentals d’art, pel·lícules familiars, òperes i grans clàssics. La subscripció Premium d’acontra+, a més a més de tot el contingut online, inclou UNA ENTRADA al mes per anar al cinema Verdi.

Contesta a les 3 preguntes sobre cinema que et trobaràs als tres primers independents del cada mes fins desembre.

1. Director canadenc, mort el 25 de desembre l'any passat i que va treballar amb el Matthew McConaughey a Dallas Buyers Club.
2. Pel·lícula austríaca, amb un remake americà del 2007 dirigit pel mateix realitzador i protagonitzat per l'actriu Naomi Watts.
3. Primera part d’una trilogia i una de les pel·lícules més taquilleres a França dels últims anys.

Pots enviar les teves respostes al compte de correu concursdecinema@independent.cat.

El concurs té una durada de tres mesos (octubre – desembre de 2022). Cada mes es sortejaran 3 subscripcions mensuals a acontra+.

Les tres primeres setmanes de cada mes es publicaran 3 preguntes per setmana. A la quarta setmana es publicarà el nom de totes les persones que hagin encertat les respostes.

La persona que guanyi rebrà un correu informant del premi. Per participar al sorteig mensual cal encertar al menys les tres preguntes d’una mateixa setmana.

Consulta les bases en aquest enllaç.