El Catalunya masculí, forçat a jugar a Horta pel despreniment a la piscina Sant Jordi

Els de Tato Garcia s'enfronten al Sabadell i el femení juga contra el Rubí després d'iniciar la lliga amb derrota davant el Mediterrani

Esports

La Sant Jordi, abans de tancar
La Sant Jordi, abans de tancar | À.G.P.

L'equip absolut masculí de waterpolo del Catalunya haurà de jugar els partits com a local a la piscina de la UE Horta almenys del mes de novembre (contra el Mediterrani el 5/11 i davant el Terrassa el 19/11), a causa del despreniment d'una part del sostre de la piscina Sant Jordi l'11 d'octubre passat. Arran d'aquest incident i amb aquesta instal·lació pendent d'un informe tècnic, el duel contra el Barcelona de la segona jornada de lliga ja s'ha hagut de disputar aquest dimarts a la Nova Escullera, amb el resultat de 12 a 8 favorable als cenabistes. 

La ubicació dels encontres de casa del mes desembre està pendent de confirmació, tot i que els estaments federatius indiquen la Sant Jordi, amb les visites del Tenerife Echeyde (3/12) i Real Canoe (17/12). Un fet que complica el desplaçament de dates per la procedència dels dos rivals i el poc marge de canvi. 

Malgrat tot, la lliga continua per a l'equip que entrena Tato Garcia i dissabte 29 (12.45h) s'enfrontarà a un altre dels pesos pesants de la Divisió d'Honor, el Sabadell, vigent campió de la copa LEN. El partit es disputarà en feu vallesà, a Can Llong. A la Divisió d'Honor femenina, l'absolut del Catalunya jugarà dissabte 29 a la piscina del Rubí (19.45h). Al debut lliguer de dissabte passat, l'equip dirigit per Gabor Egedi va caure contra el Mediterrani (6-12).