El Catalunya disputarà els partits de l'absolut masculí de casa també del desembre a Horta

L'equip de Tato Garcia vol sumar a Ceuta el primer triomf a la lliga i el femení s'enfronta al Sant Feliu i el Tenerife Echeyde

Esports

El Catalunya ha caigut contra el 'Medi' (8-12) al primer partit a Horta
El Catalunya ha caigut contra el 'Medi' (8-12) al primer partit a Horta | Betevé

L'equip absolut masculí de waterpolo del Catalunya també haurà de disputar els partits com a local del mes de desembre a la piscina de la UE Horta, a causa del tancament de la piscina Sant Jordi des de l'11 d'octubre. Ho ha confirmat el director esportiu del club, Tato Garcia, després del despreniment al sostre, anterior a la previsió de reformar aquesta part de la instal·lació on el conjunt de Can Toda disputa els encontres de casa. L'obra estava prevista per abans d'acabar l'any, després de la licitació al setembre. D'aquesta manera, els partits de Divisió d'Honor contra Tenerife Echeyde (3/12) i Real Canoe (17/12) es jugaran també a Horta, en una decisió "sense data final", tal com indica Garcia. "Anem sobre la marxa", assenyala el tècnic, que ha tingut paraules d'agraïment per al club hortenc.

Precisament la formació que entrena Garcia es prepara per a un dels desplaçaments llargs de la temporada, contra un nouvingut a la categoria, el Caballa de Ceuta. El Catalunya s'hi enfrontarà dissabte 12 (13h) amb l'objectiu de sumar la primera victòria de la temporada. L'equip és cuer després d'un inici de calendari contra els rivals més potents de Divisió d'Honor i va caure a la darrera jornada contra el Mediterrani (8-12), en el primer partit com a local a Horta. "Hem d’intentar fer un partit seriós, no cometre errades", apunta l'entrenador del Catalunya masculí per al partit contra el Caballa.

L'absolut femení jugarà dissabte 12 contra el Sant Feliu a Can Toda (12.45h) i dimecres 16 contra el Tenerife Echeyde a les Canàries (13h). El conjunt entrenat per Gabor Egedi és a la setena plaça de la Divisió d'Honor després de sumar contra el Saragossa (11-12, penals) el segon triomf a la lliga. "Moralment i físicament les jugadores estan bé", afirma Egedi. Després de l'ajornament de l'entrenament a la piscina amb el primer equip femení de l'Europa, el Catalunya té previst realitzar aquesta sessió el proper dilluns 14, abans de viatjar a Tenerife.

Plantilla de l'absolut femení de waterpolo del Catalunya, a la piscina exterior de Can Toda